1 op 1 sessie

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen gedaan waardoor ik capabel ben om jouw energie een complete opschoning te geven. Ik gebruik verschillende technieken van Access Consciousness. De bekendste is Bars Access, dit lijkt op acupunctuur, alleen zonder naalden. Op je hoofd zitten 32 punten, als ik deze op juiste manier aanraak kan ik je energie opschonen waardoor jij nieuwe keuzes kan maken. Je oude programmering los kan laten.

Investering

60 minuten Healing 85 euro
90 minuten healing 115 euro

Daarnaast kan ik je intunen in je energie (met jouw goedkeuring) en kan ik je vertellen welke chakra of meerdere chakra’s uit balans zijn.

Wil je meer informatie over chakra’s?

Ook is het mogelijk om een 1 op 1 Kundalini Activatie te ontvangen. Kijk op de site voor de mogelijkheden hiervoor.

Naast al het spirituele werk wat ik doe, heb ik ook jaren als begeleider gewerkt in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg, hierdoor ben ik goed in coaching en samen met jou te kijken naar je huidige bestaan.

Ik heb verschillende (online) coachingstrajecten die je samen kan doen met bijvoorbeeld een online cursus voor nog meer ontwikkeling naar keuze.

Wil je meer info over deze trajecten klik hier

Hier onder enkele recensies van mensen die een of meer sessies bij mij hebben ondergaan.